Bedrijfsborrel organiseren?

Afhankelijk van het gekozen sponsorpakket krijg je als sponsor korting op je bedrijfsborrel wanneer je die bij IJsfeest Son en Breugel organiseert. In hartje winter is het IJspaleis met zijn winters decor een sfeervolle locatie voor je bedrijfsborrel. En biedt je als sponsor bovendien de kans om jouw maatschappelijke bijdrage samen met je team van collega’s te beleven.

Hieronder de mogelijkheden op een rij:

Bedrijfsborrel

Kerstborrel bedrijven

Borrel & Curling

Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie voor je bedrijfsborrel rondom de feestdagen? Denk dan eens aan het IJspaleis. Een borrel in winterse stijl waar het altijd goed toeven is.

Informeer naar de mogelijkheden via mail naar: sponsoring@ijsfeestsonenbreugel.nl

Wil je graag samen met je collega’s proosten op een mooi jaar van samen hard werken en ambities realiseren? En vind je het gezellig om dit samen met andere ondernemers uit Son en Breugel te doen? Meld je dan aan voor de feestelijke Kerstborrel, omlijst met hapjes en livemuziek, op 20 december of stuur een mail naar: sponsoring@ijsfeestsonenbreugel.nl

Wees er snel bij want vol = vol!

Wil je rond de feestdagen met je bedrijf en je collega’s een sportieve en gezellige middag of avond beleven?
Verras je collega’s met een ijsstok(curling) competitie. Lekker buiten, actief en een winters decor. De borrel smaakt daarna nog lekkerder!

We beschikken over 2 banen. Per baan speel je met 2 teams, 1 team bestaat uit maximaal 4 spelers. De banen zijn geopend van 13 december t/m 5 januari. Een unieke kans om eens iets anders met je collega’s te doen. Reserveer direct een curlingbaan op het tijdstip dat jou past of stuur een mail naar: sponsoring@ijsfeestsonenbreugel.nl.