IJspaleis

De IJsbaan in Son en Breugel is niet meer weg te denken uit de Winterperiode. Rond de Kerstdagen en Oud& Nieuw vormt deze baan het ‘kloppend hart’ van het sociale gebeuren in ons mooie dorp. Onlosmakelijk aan deze IJspret is de horeca gelegenheid verbonden, ondergebracht in een prachtig aangeklede tent in winterse sferen waar de ‘warmte’ je tegemoet komt: het IJspaleis!

Hier staat een team van enthousiaste mensen klaar om jong en oud te ontvangen en te bedienen. Van vroeg in de morgen, tot een uur na sluitingstijd van de baan kun je genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast worden vooral in de weekenden speciale festiviteiten georganiseerd, waarbij optimaal vermaak centraal staat en de openingstijden zijn aangepast.

Een IJspaleis in de ware zin van het woord, waar het goed toeven is voor iedereen. Zo zijn er kleurplaten voor de allerjongsten, voor de kinderen ranja, poffertjes en pannenkoeken en diverse frisdranken, koffie met gebak, Glühwein, warme chocolade melk, overheerlijke snert en borrelhapjes voor de ouder(s). De inwendige mens kan verder gevoed worden met tosti’s en lekkere worsten- en saucijzenbroodjes. Met als ‘kers op de taart’ voor iedereen boven de 18 een keur van lekkere bieren en wijnen. Dit alles omlijst met gezellige muziek en een fijne sfeer. Kortom dit mag je niet missen.

Wij verheugen ons weer op uw komst, tot dan.

Namens het Horeca-team,

IJspaleis: ook voor senioren gezellig!

Het IJspaleis is natuurlijk 3,5 week lang ook een ontmoetingsplaats voor iedereen maar ook voor de senioren in Son en Breugel. De toegang via een langzaam oplopend plankier zorgt ervoor dat het IJspaleis voor iedereen toegankelijk is. Binnen is het lekker warm, gezellige muziek en een attente bediening zorgt voor een fijn verblijf. Tijdens dit verblijf kunt U genieten van heerlijke koffie/thee/chocomel met appelgebak, maar ook van lokale lekkernijen als worsten- en saucijzenbroodjes. En natuurlijk van de schaatstaferelen!